Rendelés és szállítás

Rendelés menete

Ékszertervezés

Személyes, vagy e-mailben történő egyeztetést követően ajánlatot adunk átfutási idővel együtt. Ha az általunk tervezett ékszermodellekről kis szériás gyártás is készül, akkor a szakmai megvalósítást úgy készítjük elő, hogy a modellek sorozatgyártásra is alkalmasak legyenek.

Precíziós öntés

Heti rendszerességgel vállalunk arany, ezüst , réz vagy bronz öntést is. A megrendelés felvétel személyesen vagy e-mailben történik. Mindkét esetben a feldolgozás során jelezzük a gyártás várható átfutási idejét.

Ritkábban előforduló, vagy speciális ötvözetekből való öntés rendelés során (pl. 8-9 karátos arany, acél, platina öntés, stb.) a rendelt mennyiség várható mennyisége figyelembe vételével, egyedileg határozzuk meg a szolgáltatás árát.

Ékszerjavítás

Néhány darab esetén rövid átfutással vállalunk ékszerjavítást. Állandó és rendszeres javítási szolgáltatást vállalunk kis és nagykereskedő cégek számára. A részletes munkafeladatok és átfutási idők egyeztetése érdekében időpontra történő személyes találkozót javaslunk.

3D nyomtatás

Elsősorban nemesfém öntéshez vagy komplett ékszer gyártáshoz kapcsolódóan vállalunk 3D nyomtatást. Minden igény esetén az STL fájl által felvett anyagmennyiség alapján készül árajánlatunk. kb 1-3 napos átfutással készülnek el a 3D nyomatok.

Mi elsősorban gumiforma vulkanizálására alkalmas polimer anyagok nyomtatását javasoljuk és vállaljuk.

Öntvény kidolgozás, Ékszergyártás:

Ezeket a feladatokat általában projekt jelleggel végezzük el. Ez azt jelenti, hogy a feladatok összetettsége és a rendelt volumen alapján kell a részfeladatokat időrendbe állítanunk. Minden esetben javasoljuk a személyes egyeztetést. Írásos ajánlatunkat ezt követően készítjük el és tervezzük meg a gyártást. Nemzetközi megrendelés esetén részletes leírást, vagy minta darab elküldését kérjük, melyek a feladatok átláthatóságához és az árajánlat kidolgozásához szükségesek.

Anyagszámla, alapanyag fizetés

Üzleti ügyfeleink részére az első megrendelést követően anyagszámlát nyitunk
  • Az átvett és feldolgozott alapanyagok erre az anyagszámlára kerülnek elszámolásra.
  • A megrendelés teljesítését követően az anyagszámlát a gyártás során felhasznált nemesfém súlyával terheljük meg.
Az ügyfél az anyagszámláját három féle módon rendezheti
  1. Az áru átvételekor szín nemesfémet ad le személyesen
  2. Az áru átvételekor használt nemesfémet ad le személyesen
  3. Az anyagszámlát napi világpiaci ár + kondíciós lista szerint előre utalással vagy készpénzzel fizeti.

Szállítás

Szerződött partnerei vagyunk magyar illetve nemzetközi áruszállító cégeknek.

Így számunkra teljesen megszokott, hogy félkész árut, alkatrészeket szállíttatunk az ügyfél kérésére.

  • Magyarországon belül a szállítás átfutási ideje 1 nap (GLS) , nemzetközi viszonylatban,
  • Európán belül 2-5 nap (TNT, GLS)
  • Európán kívüli szállítás is lehetséges , igény szerint adunk árajánlatot és átfutási időt partnereink szolgáltatásait továbbítva.