Közlemény

Kedves Kollégák, kedves meglévő és leendő Partnereink!

Örömmel jelentjük, hogy újra pozitív hírekkel tudunk szolgálni a Cast Line műhely jövőbeni működéséről!
A folytatásról sikerült egy lelkes, kiváló szaktudással rendelkező, dinamikus, fiatal csapattal megegyeznünk. Ezek az aranyműves kollégák a saját területükön már bizonyították rátermettségüket, megfelelő szakmai háttérrel rendelkeznek.

A jövőben így a műhely teljes körű üzemeltetését – mint egyéni vállalkozó –  Klajkó Brúnó veszi át. A tervek szerint a már megszokott szolgáltatások (ékszeröntés, javítás, gyártás) mellett a műhely tevékenysége ékszerfoglalással , 3D-s ékszerek tervezésével és 3D-s mesterdarab gyártással fog bővülni.

Mindezeket a tevékenységeket egyedülálló módon egy helyen, a szakmai budapesti központjában lehet majd igénybe venni!

A Castline műhelyben dolgozó csapat célja egy olyan alkotó közösség, melyben minden szereplő tudása legjavát adva, egymást inspirálva törekszik folyamatos szakmai fejlődésre, a megrendelések és az ügyféligények szakszerű és magas szintű kielégítésére. Szeretnénk elérni, hogy ebben a műhelyben dolgozni továbbra is rangot jelentsen. Továbbra is eltökéltek vagyunk abban, hogy a hazai szakmai színtér meghatározó szereplője legyen a Castline, meggyőződésünk, hogy az új felállás jó alapja a termelő és üzleti tevékenység hosszú távú eredményes folytatásának.

Jómagam a háttérből elsősorban tapasztalataimmal segítem majd a fiatal csapat munkáját .A napi feladatokban ily módon nem veszek részt, azonban a szerszámok és gépek forgalmazása által továbbra is maradok a magyar ékszeripar szolgálatában.
Nem utolsó sorban hiszek benne, hogy az elmúlt évtizedek során kialakított értékek és megszerzett  szakmai “örökség” nem vesznek el, sőt tovább bővíthetők.

Fontos, hogy a műhely elérhetőségei az új csapat működését követően sem változik:

E-mail: muhely@casatline.hu
Telefon: 06 30 919 2274

Keressétek tehát Brúnóékat bizalommal a megrendelésekkel kapcsolatban,

Jó munkát és további szakmai sikereket kívánunk!
Üdvözlettel:

Tóth Péter
Cast Line Bt.