Argentium – Új Fejezet a Prémium Ezüst Ékszerek Világában

Képzelj el egy olyan ezüst alapanyagot, mely hónapok vagy évek múlva is megtartja fényét, nem oxidálódik és nem kell felújítani.

Sokak rémálma az oxidáció miatt befeketedett ezüst ékszerek felújítása.  A gyártmány minőségét, az ékszer jobb kezelhetőségét, a viselés gondtalan örömét jelentheti a vevő számára egy olyan ezüst ékszer, mely évekig képes minőségét megtartani. Valójában ez egy win-win lehetőség a gyártó, a kereskedő és a vásárló részére egyaránt.

Az Argentium egy speciálisan erre a szakmai problémára kifejlesztett ötvözet. Peter Johns az anglia Middlesex Egyetemen fejlesztette a napjainkban korszerű technológiával előállított alapanyagot.  A titok a szabadalmi oltalommal védett összetételben rejlik: réz helyett germániumot, cinket és bórt tartalmaz az eredeti receptnek megfelelő százalékos arányban.

Cégünknél lehetőség van ilyen alapanyagból való gyártmány, öntés megrendelésére. Mivel külön fát kell hozzá készítenünk, így a minimális nettó öntvény rendelési mennyisége 40,0.-g

 A minőségi ötvözetnek természetesen felára van. A normál ezüst alapanyag áron felül nettó 0,5.-€ / g (160.- Ft / g)  felárat kérünk a minimális rendelési mennyiség (40.-g) esetén. Amennyiben folyamatosan, nagyobb tételű rendelésről beszélhetünk, előzetes árajánlat kérést javaslunk.