Képzelj el egy olyan ezüst alapanyagot, mely hónapok vagy évek múlva is megtartja fényét, nem oxidálódik és nem kell felújítani.

Sokak rémálma az oxidáció miatt befeketedett ezüst ékszerek felújítása.  A gyártmány minőségét, az ékszer jobb kezelhetőségét, a viselés gondtalan örömét jelentheti a vevő számára egy olyan ezüst ékszer, mely évekig képes minőségét megtartani. Valójában ez egy win-win lehetőség a gyártó, a kereskedő és a vásárló részére egyaránt.

Az Argentium egy speciálisan erre a szakmai problémára kifejlesztett ötvözet. Peter Johns az anglia Middlesex Egyetemen fejlesztette a napjainkban korszerű technológiával előállított alapanyagot.  A titok a szabadalmi oltalommal védett összetételben rejlik: réz helyett germániumot, cinket és bórt tartalmaz az eredeti receptnek megfelelő százalékos arányban.

Cégünknél lehetőség van ilyen alapanyagból való gyártmány, öntés megrendelésére. Mivel külön fát kell hozzá készítenünk, így a minimális nettó öntvény rendelési mennyisége 40,0.-g

 A minőségi ötvözetnek természetesen felára van. A normál ezüst alapanyag áron felül nettó 0,5.-€ / g (160.- Ft / g)  felárat kérünk a minimális rendelési mennyiség (40.-g) esetén. Amennyiben folyamatosan, nagyobb tételű rendelésről beszélhetünk, előzetes árajánlat kérést javaslunk.