Újult erővel, bővülő csapattal várja Ügyfeleit cégünk

Nem telik eseménytelenül a 2019-es év eleje vállalkozásunk háza táján, hiszen az új év számunkra néhány fontos, meglévő és jövőbeli ügyfeleink számára pedig várakozásaink szerint egyre érzékelhetőbb pozitív változásokat hoz az előttünk álló időszak.

Mint ismeretes, jövőre 25 éves cégünk működése családi alapokon nyugszik. A magas szakmai színvonal és ügyfeleink minél rugalmasabb kiszolgálásának célkitűzése mellet továbbra is meghatározó tényező számunkra. Ezt a jelleget erősíti most tovább a CAST LINE azzal, hogy az alapító Árpád, majd az egyszemélyes vállalkozásból jól működő, modern  manufaktúrát felépítő Péter mellett az idősebb fiú, Illés is csatlakozik a csapathoz, aki közel 20 éves pénzügyi-,illetve bankszektorban szerzett tapasztalattal rendelkezik. Feladata elsősorban a vállalkozás üzleti, marketing tevékenységének fejlesztése, a szolgáltatás- és termékpaletta bővítése.

A hétköznapi munka során továbbra is három fős, jól felkészült fiatal kollégából álló csapatunk várja Ügyfeleinket a megszokott időben, változatlan helyen, a Gaál Mózes utcai ötvösműhelyünkben.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat, találkozunk 2019-ben!

 

Üdvözlettel:

CAST LINE Csapat