Arany, Ezüst, Réz, Acél precíziós öntés több, mint 20 éve|info@yourdomain.com
Loading...
Kezdőlap2021-07-30T15:15:39+02:00

Szolgáltatásaink

ÉKSZER / TERMÉKTERVEZÉS

Az igények megismerése után csapatunk dönt a megvalósítás módszerén. A klasszikus ékszertervezés mellett 2D vagy 3D eszközöket is használunk.
Modern 3D ékszertervező programmal is dolgozunk, mely lehetőséget biztosít pl. a várható költségek kalkulációjában, vagy a felhasználandó kövek számát és méreteit illetően.

Ügyfeleink számára diszkréciót és szakmai biztonságot jelentünk: az általunk készített, vagy az ügyfél által hozott mesterdarabokat nem másoljuk és nem adjuk ki harmadik fél számára.

5 érv hogy miért minket válasszon, ha ékszert vásárolna:

  • Gyors an és hatékonyan dolgozunk.
  • Áraink a klasszikus ékszerboltokéhoz képest kedvezőbbek, mert költségeinket alacsonyan tartjuk.
  • Ismerjük a legújabb technológiákat is, állandó szakmai vérkeringésben vagyunk.
  • Több, mint 20 éve készítünk egyedi ékszereket.
  • Az egyediséget garantáljuk.

GUMI ÉS VIASZFORMA KÉSZÍTÉS

Mesterdarabokról gumiforma készítését is vállaljuk. A mesterdarab anyaga lehet fém, műanyag, vagy olyan fosszilis anyag, mely forma levételre alkalmas. Többféle anyaggal dolgozunk, normál szilikonos, alacsony olvadáspontú szilikonos besütő gumikkal, valamint kétkomponensű szilikont egyaránt használunk.

Lehetnek fizikai korlátok, melyeket a terméktervezés során figyelembe kell venni. Ebben szintén tudunk segítséget nyújtani, szükség esetén kérjen konzultációt kollégáinktól.

Gumi klisé készítés

Speciális technikák
A gumi klisé készítésének számos speciális technikája van. Különösen nehéz például üreges modellek e hagyományos módszerrel történő reprodukciója vagy széria gyártása. Lehetnek tehát fizikai korlátok, melyeket a terméktervezés során szintén figyelembe kell venni.

Alacsony olvadáspontú (VLT) gumi
Nem fémből készült mesterdarabok gumiforma készítésére speciális besütő anyagot ajánlunk. Ez a VLT, mely akár már 70⁰ -on használható. Zsugorodása is igen kedvező, 1-2% körüli, mely a modell méretétől és a besütés hőmérsékletétől függ. A VLT-t elsősorban számítógéppel tervezett polimer modellekről készített gumiformákhoz javasoljuk. A besütés előtt a polimereket speciális elválasztó anyagokkal kell kezelnünk.

Rólunk

0db
Elkészített ékszer
0db
Ügyféligény kiszolgálás
0db
Gumiforma

Nemesfém félkész termékek

C-Hafner nemesfém alapanyagok forgalmazása.
Megbízható anyagok, megbízható forrásból!

Blog

Blog

Go to Top