Arany, Ezüst, Réz, Acél precíziós öntés több, mint 20 éve|info@yourdomain.com
Loading...
Kezdőlap2021-08-08T14:14:19+02:00

Szolgáltatásaink

ÉKSZER / TERMÉKTERVEZÉS

Az igények megismerése után csapatunk dönt a megvalósítás módszerén. A klasszikus ékszertervezés mellett 2D vagy 3D eszközöket is használunk.
Modern 3D ékszertervező programmal is dolgozunk, mely lehetőséget biztosít pl. a várható költségek kalkulációjában, vagy a felhasználandó kövek számát és méreteit illetően.

Ügyfeleink számára diszkréciót és szakmai biztonságot jelentünk: az általunk készített, vagy az ügyfél által hozott mesterdarabokat nem másoljuk és nem adjuk ki harmadik fél számára.

5 érv hogy miért minket válasszon, ha ékszert vásárolna:

  • Gyorsan és hatékonyan dolgozunk.
  • Áraink a klasszikus ékszerboltokéhoz képest kedvezőbbek, mert költségeinket alacsonyan tartjuk.
  • Ismerjük a legújabb technológiákat is, állandó szakmai vérkeringésben vagyunk.
  • Több, mint 20 éve készítünk egyedi ékszereket.
  • Az egyediséget garantáljuk.

GUMI ÉS VIASZFORMA KÉSZÍTÉS

Mesterdarabokról gumiforma készítését is vállaljuk. A mesterdarab anyaga lehet fém, műanyag, vagy olyan fosszilis anyag, mely forma levételre alkalmas. Többféle anyaggal dolgozunk, normál szilikonos, alacsony olvadáspontú szilikonos besütő gumikkal, valamint kétkomponensű szilikont egyaránt használunk.

Lehetnek fizikai korlátok, melyeket a terméktervezés során figyelembe kell venni. Ebben szintén tudunk segítséget nyújtani, szükség esetén kérjen konzultációt kollégáinktól.

Gumi klisé készítés

Speciális technikák
A gumi klisé készítésének számos speciális technikája van. Különösen nehéz például üreges modellek e hagyományos módszerrel történő reprodukciója vagy széria gyártása. Lehetnek tehát fizikai korlátok, melyeket a terméktervezés során szintén figyelembe kell venni.

Alacsony olvadáspontú (VLT) gumi
Nem fémből készült mesterdarabok gumiforma készítésére speciális besütő anyagot ajánlunk. Ez a VLT, mely akár már 70⁰ -on használható. Zsugorodása is igen kedvező, 1-2% körüli, mely a modell méretétől és a besütés hőmérsékletétől függ. A VLT-t elsősorban számítógéppel tervezett polimer modellekről készített gumiformákhoz javasoljuk. A besütés előtt a polimereket speciális elválasztó anyagokkal kell kezelnünk.

Rólunk

Amire büszkék vagyunk

Termékeink és gyártmányaink már nem csak a magyar piacra készülnek, hanem egyre több európai országban működő üzleti kapcsolattal is rendelkezünk.

Cégünk múltja egészen 1995-re nyúlik vissza. Az egyszemélyes vállalkozás, mely elsősorban béröntéssel foglalkozott, családi alapon működő társas vállalkozássá alakult át 2002-ben. Célunk az volt, hogy az alapszolgáltatásunkat újabbakkal bővítsük. Így fokozatosan alakítottunk ki egy többszemélyes ötvös műhelyt, mely elsősorban kis szériás ékszerek gyártásával és tervezésével foglalkozik. Ügyfélkörünk elsősorban ékszerészek és tervezők, dizájnerek alkotják, de szívesen dolgozunk a versenyszférában működő cégeknek vagy állami intézményeknek egyaránt.

Cégünk több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a precíziós ékszeröntés területén. Szolgáltatásaink körét erre a tevékenységre építettük fel. A klasszikus kézi gyártás mellett alkalmasak vagyunk kis sorozatú ékszer kollekciók előállítására is.

Nagy hangsúlyt helyezünk és sok tapasztalatot gyűjtöttünk mesterdarabok készítésében. Ezeket elsősorban kézzel, fémből készítjük, de ismerjük és alkalmazzuk a modern 3D technikákat is.

Irodánk és műhelyünk Budapest centrumában, jól megközelíthető helyen található. Nagyobb méretű tárgyak öntésére egy vidéki telephelyen működő öntödével is rendelkezünk. A több munkaállomással felszerelt műhely biztosítja a gyártáshoz szükséges feltételeket. Célunk a szerszám és géppark folyamatos, a piaci igényeknek megfelelő fejlesztése.

0db
Elkészített ékszer
0db
Ügyféligény kiszolgálás
0db
Gumiforma

Nemesfém félkész termékek

Minőségi forrásból nehezen elérhető nemesfém félkészáruk forgalmazására összpontosítunk, de vállaljuk bármilyen nemesfém félkés záru szakszerű beszerzését és disztribúcióját.

Blog

Kapcsolat

Cast Line Bt.
1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7

Szolgáltatások: +36 30 919 2274

Cégvezetés: info@castline.hu

Gyártás: muhely@castline.hu

Go to Top